Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cine suntem

Echipa WNR este formata din persoane tinere cu foarta multa putere de munca, iar gandirea, rapiditatea de dezvoltare si imaginatia echipei denota foarte multa intelepciune.
Indiferent de nivelul intelectual sau financiar, de pozitia sociala sau de aspiratiile fiecaruia de la viata, toti gandim la fel: "De ce sa dai pe un produs mai mult decat face!".

Din 2006 lucram impreuna zi de zi, fiind motivati de clientii nostri care ne trimit un feedback pozitiv, ceea ce ne da increderea ca ce facem este bine. Orice reclamatie sau sugestie, pentru noi reprezinta un cadou din partea dumneavoastra, deoarece ne ajuta sa imbunatatim ceea ce facem in drumul spre perfectiune.

Deviza dupa care WNR se ghideaza este"Clientul nostru-stapanul nostru".

Pana in prezent, la scoala noastra au absolvit peste 1000 de cursanti, increzatori in visul lor si motivati de calitatea informatiilor primite de la noi.

Totodata, veti gasi in echipa scolii deschiderea si consilierea necesara in vederea demararii unei afaceri.

Nu in ultimul rand, vrem sa mentionam ca, datorita bunului renume pe care il are aceasta scoala, primim numeroase cereri de angajare de la diversi angajatori din intreaga tara. In urma unui sondaj referitor la procentul absolventilor acestei scoli care au reusit sa se angajeze, am avut parte de o surpriza placuta! Cursantii scolii noastre sunt angajati in proportie de 96%, ceea ce va poate oferi o imagine asupra calitatii cursurilor si a expertizei trainer-ilor nostri.

De aceea, suntem increzatori in visul dumneavoastra si in fiecare dimineata ne trezim mai motivati pentru indeplinirea acestuia!

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP