Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri formator

informatii cursuri

Datele de deschidere curs:

08 Noiembrie 2017 - Ploiesti
 - Ploiesti

Durata: 2 saptamani
Pret: 300 RON
Grup maxim: 10 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Cursuri Formator

 

Cauti cursuri de formator? AcademiaTa organizeaza cursuri de formator la cele mai mici preturi. Intra acum pe site-ul nostru si inscrie-te!

Cursul de Formator se adreseaza persoanelor cu studii superioare care profeseaza in domeniul instruirii adultilor si doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si metodele de lucru, dar si celor care doresc sa devina traineri acreditati, asigurandu-le acestora atat instruirea necesara, cat si certificarea profesionala in domeniu.

Participand la cursul de Formator veti invata sa proiectati, sa organizati, sa evaluati si sa revizuiti programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in cadrul furnizorilor de formare profesionala autorizati sau in cadrul unei organizatii care are o structura responsabila cu formarea propriilor angajati. 

Absolvind cursul de "Formator" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului de Formator si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de absolvire recunoscut la nivel national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru ocupatia "Formator".

Cursul de Formator are o durata de 70 ore de pregatire si se desfasoara pe parcursul a 2 saptamani, fiind urmate de o saptamana pentru intocmirea unui proiect.   

   

Tematica

 1. Pregatirea formarii
 2. Realizarea activitatilor de formare
 3. Evaluarea participantilor la formare
 4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
 5. Marketing-ul formarii
 6. Proiectarea programelor de formare
 7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare
 8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

Conditii de participare:

 1. Absolvent studii superioare cu diploma de licenta sau asimilata
 2. Este apt din punct de vedere medical pentru prestarea activitatii de “Formator”, aspect dovedit prin adeverinta medicala eliberata de medicul de familie


 Acte necesare inscrierii:

 1.  Copie act de identitate
 2.  Copie certificat de nastere
 3.  Copie ultima diploma studii (minim diploma de licenta sau asimilata)
 4.  Adeverinta medicala eliberata de catre medicul de familie cu mentiunea “apt pentru curs”.  

 Pret: 300 Ron/persoana

       Conform regulamentului WNR INTERNATIONAL, participantii la curs trebuie achite integral cursul pana la finalizarea acestuia.

Modalitati de plata:

 • Fie la casieria WNR INTERNATIONAL din Ploiesti, str. Vasile Lupu nr. 45,
 • Fie in contul societatii RO91RZBR0000060008596835, deschis la RAIFFEISEN BANK, sucursala Ploiesti, cu mentiunea ”avans curs”. Plata integrala a cursului va trebui efectuata pana la data inceperii acestuia.

ATENTIONARE!!!

Asigurati-va ca societatea care va ofera aceste cursuri este acreditata si va emite certificatul de absolvire care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii si nu o simpla diploma cu “asa-zisa” recunoastere internationala. Decat aceasta diploma este recunoscuta nepreferential in Uniunea Europeana, deoarece este emisa de catre o institutie a statului!

Vedeti aici specimenul de diploma acreditata de Ministerul Muncii

 

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP