Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri cosmetica - Informatii

informatii cursuri

Datele de deschidere curs:
 
NU SE ORGANIZEAZA - Ploiesti
 - Ploiesti


Durata: 5 saptamani
Pret: 1000 RON 
Grup maxim: 8 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Cosmetician

Cursuri Cosmetician

Cursul de cosmetica se adreseaza persoanelor care sunt in cautarea unui curs profesionist si care doresc sa inceapa o meserie noua, fie pentru a se angaja, fie pentru a-si deschide propriul centru de cosmetica. Pentru inscrierea si absolvirea cursului de cosmetica nu este obligatoriu sa fi urmat in prealabil un alt curs de profil.

Cursul de Cosmetician va invata sa aplicati diverse tratamente pentru diferite tipuri de ten, sa aplicati masti cosmetice, sa epilati, sa machiati, sa pensati, sa vopsiti gene si sprancene.
Absolvind cursul de cosmetica veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati in orice salon inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului de cosmetica si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Absolvire recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru meseria "Cosmetician".

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP