Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri frizerie

informatii cursuri

Datele de deschidere curs:

NU SE ORGANIZEAZA - Ploiesti
 - Ploiesti

Durata: 5 saptamani
Pret: 1000 RON -800 RON (pret promotional)
Grup maxim: 10 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Cursuri Frizerie

AcademiaTa organizeaza cursuri de frizerie acreditate si recunoscute national si international. Inscrie-te acum la cursurile noastre!

Cursul de frizerie se adreseaza persoanelor care sunt in cautarea unui curs de frizer profesionist si care doresc sa inceapa o meserie noua, fie pentru a se angaja, fie pentru a-si deschide propriul centru de frizerie. Pentru inscrierea si absolvirea cursului de frizerie nu este obligatoriu sa fi urmat in prealabil un alt curs de profil.

Cursul de frizerie va invata sa executati tunsori pentru barbati si femei, sa executati retusuri si diverse pieptanaturi la cererea clientilor.
Absolvind cursul nostru de initiere pentru meseria "Frizer" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati in orice salon inca din prima zi.

In urma parcurgerii acestui curs si absolvirii examenului final, cursantii vor obtine Certificat de Absolvire recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru meseria "Frizer".

Cursul de frizerie are o durata de 200 ore de pregatire, din care 60 ore sunt alocate pregatirii teoretice si 140 ore pregatirii practice si se desfasoara pe parcursul a 5 saptamani.
Zilnic veti efectua partea practica in cadrul salonului nostru.
Toate produsele necesare efectuarii pregatirii practice sunt asigurate de scoala.

Tematica

 1. Tehnici de utilizare a materialelor
 2. Programarea clientelei
 3. Tehnici de executare a retusurilor si a diverselor pieptanaturi
 4. Executarea tratamentelor capilare
 5. Executarea tunsorii pentru barbati
 6. Spalarea parului

Conditii de participare:

 1. Varsta minima 16 ani
 2. Diploma sau certificat de absolvire minimum 8 clase
 3. Este apt din punct de vedere medical pentru prestarea activitatii de "Frizer", aspect dovedit prin adeverinta medicala eliberata de medicul de familie

Acte necesare inscrierii:

 1. Copie act de identitate
 2. Copie certificat de nastere
 3. Copie ultima diploma/adeverinta de absolvire (minim 8 clase)
 4. Adeverinta medicala eliberata de catre medicul de familie cu mentiunea "apt pentru curs".

Pret: 1000 Ron/persoana- 800 RON (pret promotional)

Modalitati de plata:
Conform regulamentului WNR INTERNATIONAL, participantii la curs trebuie sa-si rezerve locul prin plata unui avans de minimum 300 RON.
Plata avansului se va face astfel:

 • Fie la casieria WNR INTERNATIONAL din Ploiesti, str. Vasile Lupu nr. 45,
 • Fie in contul societatii RO91RZBR0000060008596835, deschis la RAIFFEISEN BANK, sucursala Ploiesti, cu mentiunea "avans curs". Plata integrala a cursului va trebui efectuata pana la data inceperii acestuia.

ATENTIONARE!!!

Asigurati-va ca societatea care va ofera aceste cursuri este acreditata si va emite certificatul de absolvire care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii si nu o simpla diploma cu "asa-zisa" recunostere internationala. Decat aceasta diploma este recunoscuta nepreferential in Uniunea Europeana, deoarece este emisa de catre o institutie a statului!

Vedeti aici specimenul de diploma acreditata de Ministerul Muncii

 

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP