Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Aceste cursuri se adreseaza cosmeticienelor, maseurilor si tuturor celor care doresc sa se specializeze in domeniul remodelarii corporale.

Curs Masaj Traditional

Curs Masaj Traditional

Cursul de masaj traditional se adreseaza cosmeticienelor, maseurilor si tuturor celor care doresc sa se specializeze in domeniul remodelarii corporale.
Sistemul limfatic este o rețea complexă de vase și canale care pune în mișcare fluidele în tot corpul, este responsabil de mutarea toxinelor departe de celulele sănătoase și transportă materiale de combatere a germenilor către cellule, atunci când acestea sunt atacate de viruși. Deși fluidele se mișcă în interiorul corpului uman prin intermediul sistemului limfatic, acest sistem nu are propriul său mecanism de pompare, așa cum are sângele arterial. Drenajul limfatic este un tip de terapie destinat pentru a ajuta organismul să producă un sistem liber de curgere limfatică.
Acest tip de terapie constă într-un masaj manual extrem de precis, realizat de către un terapeut de drenaj limfatic. Un astfel de masaj se concentrează, în principal, asupra ganglionilor limfatici specifici și a punctelor corpului, precum și asupra fluxului natural al sistemului limfatic. Pentru a ajuta lichidul limfatic să curga prin corp, sunt folosite lovituri ritmice speciale ale mâinilor, pe care mulți dintre pacienți le consideră foarte relaxante. Susținătorii drenajului limfatic sunt încrezători că acest proces reduce blocajele sistemului limfatic, care, la rândul său, promovează un corp mai sănătos. O ședință de limfodrenaj manual poate dura de la 60 la 90 de minute, durata ședințelor și frecvența acestora urmând a fi stabilite de la caz la caz, în funcție de situația pacientului.

Detalii...

Curs Masaj Tehnic

Curs Masaj Tehnic

Cursul de Remodelare corporala (Masaj tehnic) se adreseaza persoanelor care detin deja o pregatire in domeniul cosmeticii, precum si persoanelor calificate in ocupatiile: maseur, reflexoterapeut, medicina (kinetoterapeuti, asistenti medicali). De asemenea, acest curs se adreseaza si managerilor de saloane.

In ultimii ani, in centrele de cosmetica se pune tot mai mult accent pe utilizarea terapiilor de remodelare corporala ca alternativa sau cumulat cu orele de sala, fitness, chirurgie estetica si deferite masaje. Plaja de actionare (sanatatea pielii, tonifierea muschilor, circulatie, limfa, anticelulita, echilibru hidric, etc.) este diversa si va avea intotdeauna  femei doritoare care vor apela la ele pentru rezultate benefice intr-un timp scurt.

In spatiul competitional actual, pentru a supravietui si a se califica pentru calitatea serviciilor sale, orice cosmetician sau maseur trebuie sa cunoasca principalele aparate utilizate pentru conturarea siluetei. Asa ca nu ezitati sa va specializati intr-un mediu profesionist, investind in pasiunea dumneavoastra, pentru a beneficia si de recunoasterea profesionala meritata.

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP