Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri masaj tehnic - Informatii

informatii cursuri

Data curs: - NU SE ORGANIZEAZA - Ploiesti
Durata: 2 zile
Pret: 600 RON
Grup maxim: 20 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Masaj Tehnic

Curs Masaj Tehnic

Cursul de Remodelare corporala (Masaj tehnic) se adreseaza persoanelor care detin deja o pregatire in domeniul cosmeticii, precum si persoanelor calificate in ocupatiile: maseur, reflexoterapeut, medicina (kinetoterapeuti, asistenti medicali). De asemenea, acest curs se adreseaza si managerilor de saloane.

In ultimii ani, in centrele de cosmetica se pune tot mai mult accent pe utilizarea terapiilor de remodelare corporala ca alternativa sau cumulat cu orele de sala, fitness, chirurgie estetica si deferite masaje. Plaja de actionare (sanatatea pielii, tonifierea muschilor, circulatie, limfa, anticelulita, echilibru hidric, etc.) este diversa si va avea intotdeauna  femei doritoare care vor apela la ele pentru rezultate benefice intr-un timp scurt.

In spatiul competitional actual, pentru a supravietui si a se califica pentru calitatea serviciilor sale, orice cosmetician sau maseur trebuie sa cunoasca principalele aparate utilizate pentru conturarea siluetei. Asa ca nu ezitati sa va specializati intr-un mediu profesionist, investind in pasiunea dumneavoastra, pentru a beneficia si de recunoasterea profesionala meritata.

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP