Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri masaj traditional - Informatii

informatii cursuri

Data curs: - NU SE ORGANIZEAZA - Ploiesti
Durata: 5 ore/zi - 2 zile
Pret: 500 RON
Serie minima: 5 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Masaj Traditional

Curs Masaj Traditional

Curs Masaj traditional

Curs de specializare. In urma absolvirii acestuia, cursantii vor intra in posesia unui Atestat de participare emis de catre S.C. WNR INTERNATIONAL S.R.L.


Cursul de Masaj traditional
 are o durata de 10 ore si se desfasoara pe parcursul a 2 zile. 

Principalele noastre obiective sunt de a furniza cursanților pregătirea specifică de care au nevoie pentru a putea aplica acest tip de masaj, dar și cum să acționeze corect pe fiecare pacient în parte pentru a putea obține efectele terapeutice așteptate. Scopul nostru este de a ajuta fiecare cursant să dezvolte competențe în aplicarea corectă a tehnicilor de drenaj, prin instruirea practică și teoretică la cele mai înalte standarde, oferită de către specialiștii noștri acreditați în acest domeniu. Cursurile noastre de limfodrenaj se bazează pe înțelegerea beneficiilor, efectelor și limitelor terapiei prin drenaj manual, precum și pe noțiuni etice și de îngrijire personală de bază.

Tematica:

1. Masajul anticelulitic manual

2. Drenajul limfatic manual

 

Acte necesare inscrierii:

  1. Copie act de identitate

Pret: 500 Ron/persoana

Modalitati de plata:
Conform regulamentului WNR INTERNATIONAL, participantii la curs trebuie sa-si rezerve locul prin plata unui avans de minimum 250 RON.
Plata avansului se va face astfel:

  •  Fie la casieria WNR INTERNATIONAL din Ploiesti, str. Vasile Lupu nr. 45,
  •  Fie in contul societatii RO91RZBR0000060008596835, deschis la RAIFFEISEN BANK, sucursala Ploiesti, cu mentiunea ”avans curs”. Plata integrala a cursului va trebui efectuata pana la data inceperii acestuia.

 

se adreseaza cosmeticienelor, maseurilor si tuturor celor care doresc sa se specializeze in domeniul remodelarii corporale.

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP