Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri unghii false si manichiura pedichiura. Scoala de unghii false Academia Ta organizeaza cursuri de unghii cu gel, cursuri de unghii cu acril, cursuri unghii atat pentru incepatori cat si pentru avansati!

Curs Stilist Protezist Unghii

Curs Stilist Protezist Unghii

Cursul de manichiura cu gel se adreseaza persoanelor care sunt in cautarea unui curs de unghii profesionist. Pentru inscrierea si absolvirea cursului de unghii false nu este obligatoriu sa fi urmat in prealabil un curs de manichiura-pedichiura sau alt curs de profil.
Cursul de manichiura tehnica va invata sa realizati unghii false cu gel care sa arate cat mai natural, sa va alegeti materialele necesare, astfel incat sa obtineti unghii durabile si sa aveti cat mai multe cliente.
Absolvind cursul nostru "Stilist protezist de unghii - GEL" veti dobandi cunostinte teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si de asemenea, sa va descurcati in orice salon inca din prima zi.
In urma parcurgerii cursului de unghii false si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Absolvire recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru meseria “Stilist protezist de unghii”. De asemenea, toti cursantii vor primi si diploma Nail Creation recunoscuta international.

Detalii...

Curs Design Acril 3D

Cursuri Design Acril 3D


Cursul de Design acril 3 D este util atat persoanelor care au experienta ca manichiuriste, cat si celor incepatoare in acest domeniu. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, l-am structurat pe doua niveluri de pregatire:

Nivelul 1

Cursul de Design acril 3D-Nivel 1 se adreseaza atat tehnicienilor cu experienta cat si persoanelor incepatoare in acest domeniu. Fie ca ati mai lucrat cu portelan sau nu, acest curs este foarte util deoarece va veti insusi corect tehnica de lucru, iar modelele invatate va vor imbogati munca de zi cu zi si va vor incanta nespus clientele. 

Participand la cursul de Design acril 3D veti invata sa alegeti culorile si pensulele potrivite, veti face practica pe tipsuri combinand corect pudrele acrilice simple cu un glitter, veti executa diferite modele de flori si frunze 3D (albastrele, narcise, etc.), folosind o singura nuanta de acril si, de asemenea, veti invata sa realizati modele abstracte.

Nivelul 2

Cursul de Design acril 3 D- nivel 2 se adreseaza tehnicienilor de unghii care lucreaza cu gel sau acril de cel putin 6 luni si care doresc sa ofere un serviciu mai bogat clientilor si implicit sa-si mareasca nivelul cunostintelor si incasarilor.

Participand la cursul de Design acril 3 D veti invata sa realizati diferite modele de flori cu continuitate (lalea, hibiscus, cala, trandafir, etc.), veti realiza diferite modele abstracte si, de asemenea, sa conturati florile.

 

Detalii...

Curs Design Pictura Chinezeasca

Cursuri Design Pictura Chinezeasca

Cursul de Design Pictura Chinezeasca (ONE STROKE) se adreseaza atat tehnicienilor cu experienta cat si celor care sunt incepatori in "arta unghiilor". Tehnica picturii chinezesti, denumita si "tehnica pensulei plate" este o tendinta actuala in design, foarte usor de invatat si realizat, chiar si pentru cine nu este talentat in pictura. Este tehnica in care se iau in pensula doua culori si, dintr-o miscare, se realizeaza diferite modele. Majoritatea femeilor au auzit de conceptul misterios "arta unghiilor", adica un concept de nail art. De fapt, nu este nimic misterios, ci este cu alte cuvinte o arta in pictura, in decoratiuni si in designul unghiilor. Tehnicienii NAIL ART spun ca in prezent exista un interes deosebit pentru pictura chinezeasca pe unghii. Deja clientele s-au plictisit de picturi abstracte pe unghii si isi doresc ceva mai natural, fermecator, confort si armonie. Asa a aparut interesul pentru pictura chinezeasca pe unghii, care are o perceptie pozitiva a lumii si creeaza starea de confort, deoarece floarea este obiectul principal in nail art pictura chinezeasca: crini, magnolie, trandafiri, un bujor elegant, lalele, cala. Oferta este atat de mare si de diversa ca puteti singure sa va alegeti ceva pe gustul dumneavoastra. De obicei clientele isi asorteaza unghiile cu hainele, evenimentul in cauza sau personalitatea.

Participand la cursul de Design Pictura Chinezeasca, veti realiza modele cu o pensula plata ce va permite sa aplicati vopseaua acrilica cu usurinta. Aceasta are un pigment si o densitate mare, culori vii si luminoase. Avantajul vopselelor acrilice consta in faptul ca au timp scurt de uscare, ceea ce este ideal pentru NAIL ART.

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP