Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri unghii false (acril) - Informatii

informatii cursuri

Data curs: - - Ploiesti
Durata: 2 zile
Pret: 350 RON
Grup maxim: 10 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Design Acril 3D

Cursuri Design Acril 3D


Cursul de Design acril 3 D este util atat persoanelor care au experienta ca manichiuriste, cat si celor incepatoare in acest domeniu. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, l-am structurat pe doua niveluri de pregatire:

Nivelul 1

Cursul de Design acril 3D-Nivel 1 se adreseaza atat tehnicienilor cu experienta cat si persoanelor incepatoare in acest domeniu. Fie ca ati mai lucrat cu portelan sau nu, acest curs este foarte util deoarece va veti insusi corect tehnica de lucru, iar modelele invatate va vor imbogati munca de zi cu zi si va vor incanta nespus clientele. 

Participand la cursul de Design acril 3D veti invata sa alegeti culorile si pensulele potrivite, veti face practica pe tipsuri combinand corect pudrele acrilice simple cu un glitter, veti executa diferite modele de flori si frunze 3D (albastrele, narcise, etc.), folosind o singura nuanta de acril si, de asemenea, veti invata sa realizati modele abstracte.

Nivelul 2

Cursul de Design acril 3 D- nivel 2 se adreseaza tehnicienilor de unghii care lucreaza cu gel sau acril de cel putin 6 luni si care doresc sa ofere un serviciu mai bogat clientilor si implicit sa-si mareasca nivelul cunostintelor si incasarilor.

Participand la cursul de Design acril 3 D veti invata sa realizati diferite modele de flori cu continuitate (lalea, hibiscus, cala, trandafir, etc.), veti realiza diferite modele abstracte si, de asemenea, sa conturati florile.

 

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP