Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri unghii false (stilist) - Informatii

informatii cursuri

Datele de deschidere curs: 

 NU SE ORGANIZEAZA - Ploiesti
 - Ploiesti

Durata: 5 zile + 1 zi examen
Pret: 945 RON  499 ron (pret promotional)
Grup maxim: 10 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti | Str. Grigore Cobalcescu Nr.9 - Bucuresti

Curs Stilist Protezist Unghii

Curs Stilist Protezist Unghii

Cursul de manichiura cu gel se adreseaza persoanelor care sunt in cautarea unui curs de unghii profesionist. Pentru inscrierea si absolvirea cursului de unghii false nu este obligatoriu sa fi urmat in prealabil un curs de manichiura-pedichiura sau alt curs de profil.
Cursul de manichiura tehnica va invata sa realizati unghii false cu gel care sa arate cat mai natural, sa va alegeti materialele necesare, astfel incat sa obtineti unghii durabile si sa aveti cat mai multe cliente.
Absolvind cursul nostru "Stilist protezist de unghii - GEL" veti dobandi cunostinte teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si de asemenea, sa va descurcati in orice salon inca din prima zi.
In urma parcurgerii cursului de unghii false si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Absolvire recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru meseria “Stilist protezist de unghii”. De asemenea, toti cursantii vor primi si diploma Nail Creation recunoscuta international.

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP