Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri Maistru Instructor - Informatii

informatii cursuri

Datele de deschidere curs: 

26 Martie 2018 - Ploiesti
30 Aprilie 2018 - Ploiesti

Durata: 2 saptamani
Pret: 300 RON
Grup maxim: 10 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Maistru Instructor

Ocupatia de MAISTRU – INSTRUCTOR se adreseaza persoanelor cu studii medii si este solicitata pe piata muncii, fiind necesara in diverse domenii, pentru asigurarea desfasurarii in bune conditii a activitatii practice de formare profesionala. Reglementarile legislative in vigoare, privind formarea profesionala a adultilor, determina existenta acestei calificari.
Maistrul instructor poate participa la programe de formare profesionala pentru predarea abilitatilor practice sau a metodelor specifice de predare.

 Absolvind cursul de "Maistru-Instructor" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului de Maistru-Instructor si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de absolvire recunoscut la nivel national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga, care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru ocupatia "Maistru-Instructor". 

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP