Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri baby sitter - Informatii

informatii cursuri

Data curs: - - Ploiesti
Durata: 10 saptamani
Pret: 850 RON
Grup maxim: 20 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Baby Sitter

Cursuri Baby Sitter

Cursurile de baby sitter se adreseaza persoanelor care doresc sa practice aceasta meserie in Romania, in statele membre ale Uniunii Europene si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga. Baby sitter-ul se ocupa de ingrijirea copilului la domiciliul parintilor. Baby sitter-ul poate desfasura activitati independente, prin contact direct cu familia copilului sau poate fi angajatul unui organism acreditat care desfasoara activitati de ingrijire si supraveghere la domiciliu.

La cursul de baby sitter veti invata tehnicile de comunicare cu copilul, mentinerea integritatii si sigurantei copilului, acordarea ingrijirilor corporale ale copilului, asigurarea alimentatiei corecte a copilului, crearea contextului de stabilitate emotionala si, de asemenea, dezvoltarea unei relatii pozitive cu familia copilului.

Absolvind cursul de "Baby sitter" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de calificare recunoscut la nivel national, in Uniunea Europeana si statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru meseria "Baby sitter".

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP