Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri ingrijitoare batrani - Informatii

informatii cursuri

Data curs: NU SE ORGANIZEAZA - Ploiesti
Durata: 10 saptamani
Pret: 850 RON
Grup maxim: 10 persoane
Locatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Ingrijitoare Batrani la Domiciliu

Cursuri Ingrijitoare Batrani la Domiciliu

Cursul de Ingrijitoare batrani la domiciliu se adreseaza persoanelor care doresc sa practice aceasta meserie in Romania, statele membre ale Uniunii Europene si statele semnatare ale Conventiei de la Haga. Ingrijitoarea batrani la domiciliu se ocupa de ingrijirea persoanei asistate la domiciliul acesteia sau in unitatile specializate(azile de batrani).

La cursul de Ingrijitoare batrani la domiciliu veti invata aplicarea normelor de igiena atat pentru batranul asistat cat si pentru propria persoana, alimentatia si administrarea alimentelor, planificarea activitatilor zilnice, acordarea primului ajutor, asigurarea cadrului de confort psihic al batranului asistat, respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale.

Absolvind cursul nostru de calificare pentru meseria "Ingrijitoare batrani la domiciliu" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursulul si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Calificare recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga, care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru meseria "Ingrijitoare batrani la domiciliu".

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP