Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri ingrijitoare copii - Informatii

informatii cursuri

Datele de deschidere curs:

04 Septembrie 2017 - Ploiesti

Ploiesti

04 Septembrie 2017 - Bucuresti


Durata: 10 saptamani
Pret: 850 RON 
Grup maxim: 10 persoane
Locatie: Bucuresti

Curs Ingrijitoare Copii

Curs Ingrijitoare Copii

Cursul de Ingrijitoare copii se adreseaza persoanelor care doresc sa practice aceasta meserie in Romania, Statele membre ale Uniunii Europene si statele semnatare ale Conventiei de la Haga. Ingrijitoarea copii se ocupa de ingrijirea copilului la domiciliul parintilor, in centrele de plasament sau in unitatile de invatamant specializate(crese, gradinite, camine).

La cursul de Ingrijitoare copii veti invata aplicarea normelor de igiena atat pentru copilul pe care il aveti in ingrijire cat si pentru propria persoana, alimentatia si administrarea alimentelor, asigurarea conditiilor de stimulare si formare a deprinderilor, antrenarea copilului asistat in activitati creative si, de asemenea, stimularea limbajului.

Absolvind cursul nostru de calificare pentru meseria "Ingrijitoare copii" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursulul si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Calificare recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga, care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru meseria "Ingrijitoare copii".

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP