Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Curs Responsabil de Mediu

Curs Responsabil de Mediu

Cursul de Responsabil de mediu se adreseaza reprezentantilor societatilor comerciale care au in cadrul organizatiilor activitati posibile cu impact asupra mediului. 

Cursul de "Responsabil de mediu" va invata sa realizati si sa indepliniti nenumarate activitati prin care sunt protejati factorii de mediu (apa, solul, atmosfera si sanatatea oamenilor), precum si modul de gestionare a substantelor chimice si periculoase, a deseurilor si ambalajelor. Responsabilul de mediu poate repartiza sarcini/masuri cuprinse in reglementarile/autorizatiile proprii organizatiei. Acesta actioneaza in coordonarea/verificarea activitatilor/masurilor legate de mediu, in cadrul compartimentelor organizatiei si, in mod deosebit, ale acelora cu impact asupra mediului.

Absolvind cursul de Mediu veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului de Responsabil de mediu si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Absolvire recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga, care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru ocupatia "Responsabil de mediu".

Detalii...

Cursuri Responsabil gestionare deseuri

Cursuri Specialist in Managementul Deseurilor

 In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/2011 republicata, privind regimul deseurilor, cursul de Responsabil gestionare deseuri se adreseaza detinatorilor/producatorilor de deseuri persoane juridice, precum si tuturor operatorilor economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri.

Cursul de "Responsabil gestionare deseuri" va invata sa planificati, organizati si sa monitorizati activitatile specifice managementului si gestionarii deseurilor, in baza legislatiei in vigoare aplicabile.

Absolvind cursul de "Responsabil gsetionare deseuri" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati la locul de munca imediat dupa absolvirea cursului.

In urma parcurgerii cursului de "Responsabil gestionare deseuri", cursantii obtin Atestat de participare.

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP