Numar operator date cu caracter personal: 31740
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008

Cursuri PSI - Informatii

informatii cursuri

Data curs:

16 Iulie 2018Ploiesti
27 August 2018 - 

Durata: 4 saptamani
Pret: 550 RON
Grup maxim: 20 persoane
Locatie Ploiesti: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Cadru Tehnic PSI

Cursuri Cadru tehnic PSI

Cursul de PSI se adreseaza persoanelor care sunt in cautarea unui curs profesionist si care doresc sa se perfectioneze intr-o activitate noua, fie pentru a se angaja, fie pentru a-si consolida atributiile la locul de munca. Pentru inscrierea la cursul de PSI  si absolvirea acestuia nu este obligatoriu sa fi urmat in prealabil un alt curs de profil.

Cursul de "Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor" va invata sa planificati, organizati si sa monitorizati activitatile de aparare impotriva incendiilor, sa elaborati documentele specifice acestei activitati, sa instruiti salariatii in domeniul apararii impotriva incendiilor si, de asemenea, sa acordati asistenta tehnica de specialitate in situatii critice. In conformitate cu prevederile Legii 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, toate institutiile publice si toate societatile comerciale au obligatia sa angajeze cel putin un cadru tehnic cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor.

Absolvind cursul de PSI veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului de PSI si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Absolvire recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru ocupatia "Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor".

 

Detalii...

Inscrie-te la curs!

Powered by Master Design Solution
TOP